Vrouw in hammam Marokko gesnapt tijdens foto's maken
Vrouwen komen in Marokko vaak samen bijeen in hammams om zich te wassen en voor de gezelligheid. Het is een plek waar vrouwen onbezorgd hun gang konden gaan. Hedendaags vrezen zij echter voor hun privacy.
11 December 2014
lifestyle

Steeds vaker komt het voor dat een kwaadwillige dame foto's maakt van de naakte vrouwen. In Marrakech werd een meisje op heterdaad betrapt terwijl ze foto's aan het schieten was van schaars geklede of helemaal naakte vrouwen. Dat meldt de krant Assabah vandaag. Het incident vond plaats in de hammam van de populaire wijk Sidi Youssef Ben Ali. Een minderjarige gedroeg zich nogal vreemd waardoor alle alarmbellen gingen rinkelen. Toen de badgasten door hadden wat de jongedame aan het doen was sloegen ze alarm en gingen ze om haar heem staan. 

Het geschreeuw van de vrouwen was ook van buiten te horen waardoor een menigte voor de hammam ontstond. De politie moest er vervolgens aan te pas komen. Agenten stelden een onderzoek in en namen getuigenissen op. Het is vooral interessant om te weten wat het meisje met de foto's wilde doen en wie haar vroeg dit te doen. Anderhalf maand geleden vond een soortgelijk incident plaats in Casablanca. Ook daar maakte een meisje foto's van naakte vrouwen. Zij werd eveneens gearresteerd.

marokko
marrakech
hammam
sauna
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi