De Bazaar, bizar groot, veelzijdig en gezellig!
Met ruim 2000 winkels en 65 eetgelegenheden is het uitgegroeid tot de grootste en gezelligste overdekte markt van Europa! Een smeltkroes van culturen, producten en heerlijk eten.
12 December 2014
lifestyle

De feestdagen komen eraan! 
Vanaf 6 december is De Bazaar omgetoverd tot Winter Wonder land. Kerstbomen met lampjes versieren de straten en hallen. Vanaf 21 december staat er op de Boulevard een reusachtige kerstbal waar je met je familie in kan staan. Wij maken er een gratis unieke kerstfoto van, die je gelijk mee kunt nemen. Maar er is meer... ook Foeksia de miniheks, de hit onder kinderen, komt op 21,22 en beide kerstdagen langs om spannende verhalen voor te lezen. Kijk voor meer informatie over wat er te doen is op De Bazaar met de feestdagen.

Lekker eten
Lekker eten hoort natuurlijk bij de feestdagen. Heerlijke ambachtelijk gemaakte hapjes, vers gebrande nootjes, gedroogde vruchten en zoetigheden. Natuurlijk kan je ook  met je familie uitgebreid eten bij de vele eettentjes op het Horeca plein.  Voor deze lekkernijen kan je o.a. terecht bij de Oosterse Markt, Mihrab en hal 30. 

Shop voor feestkleding voor jong & oud
Op De Bazaar kan je terecht voor mooie (traditionele) feestkleding voor de hele familie. Met hippe fashion items, als glitter & glam schoenen, avond tasjes en mooie bijouterie naast heerlijk ruikende parfums, van bijv. Arabian Fragrances, maak jij je outfit compleet. Op o.a. de Oosterse Markt, Mihrab, Hal 5 en Hal 26 kan je terecht bij de leukste winkels. 

Meer informatie.

beverwijk
bazaar
marokko
feestdagen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi