Marokko opent schitterend en uniek pretpark
Casablanca gaat 's lands enige pretpark, Sindibad Amusement Park, op 25 mei weer openen.
13 May 2015
lifestyle

Het pretpark is sinds 2006 gesloten omdat de gemeente graag een renovatie wilde. Dat was wel nodig om met de tijd mee te gaan. Aanvankelijk zou Sindibad nu al geopend moeten zijn maar lokale overheden werden gedwongen later te heropenen omdat er vertragingen waren in de renovatie. Het pretpark kan over twaalf dagen officieel open. Daarmee speelt Casablanca slim in op de komende vakantieperiode. 

Sindibad Amusement Park heeft traditionele achtbanen, botsautootjes, waterattracties en meer. Het unieke aan Sindibad is dat er ook een dierentuin en archeologisch park bij zit. De dierentuin zal de helft van het hele park 'innemen' waar dieren uit vijf continenten te bewonderen zijn. Ook zijn er hotels in de buurt van de kust, winkels, een clubhuis en een bos met picknickplaatsen.

Wandelaars en fietsers kunnen op speciale paden hun ei kwijt. Alami Lazrek, CEO van Group Alliances, zei in een persbericht dat de prijzen voor iedereen betaalbaar zijn. Een toegangskaartje kost 25 dirham, terwijl gezinnen met vier leden voor 70 dirham naar binnen mogen. In het park zitten zowel gratis als betaalde attracties.

marokko
casablanca
sindibad amusement park
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi