Marokkaans model Imaan droomt van Italiaanse Vogue
Imaan Hammam heeft nog een cover op haar verlanglijstje staan: die van de Italiaanse Vogue.
09 August 2015
shownieuws

Ze wil graag poseren voor de beroemde fotograaf Steven Meisel. "Mijn lijstje is eigenlijk wel af. Heel misschien nog een Italiaanse cover met Steven Meisel", zei Hammam, die deze maand op de cover van de Nederlandse Vogue staat, tegen RTL Boulevard.

Marokko Een van de fotoshoots voor de Nederlandse Vogue vond plaats bij de woning van Imaans tante in Marokko. Hammams familie was erg nerveus voor de shoot. "Ze hebben nog nooit zoiets meegemaakt, dus het was allemaal heel exciting. Ze waren wel zenuwachtig: waar is de fotograaf? Hoe zie ik eruit? Ik dacht: kom op, het is zo gedaan, jullie zien er allemaal zo goed uit."
Het achttienjarige model uit Amsterdam stond vorig jaar al eens op de cover van de Amerikaanse editie van Vogue. "Ik stond daar met alle topmodellen. Ik als new face daartussenin is gewoon crazy." Ook lingeriemerk Victoria's Secret ontdekte Hammam. "Ik was heel zenuwachtig", herinnert het model, dat in Londen over de catwalk liep voor het lingeriemerk. "Ik voelde m'n hart gewoon in m'n keel. Je moet wel bijna in je nakie lopen."

© ANP 2015
marokko
imaan hammam
model
amsterdam
vogue
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi