Marokkaanse versie van 'Walibi' opent deuren in Casablanca (video)
Vakantiegangers die nog in Marokko zijn doen er goed aan even naar Casablanca te reizen. Daar is namelijk een gloednieuw pretpark geopend.
12 August 2015
lifestyle

Mohamed Sajid is de burgemeester van de economische hoofdstad van Marokko en opende vanochtend het park dat de naam Sindibad draagt. Sindibad valt onder moederbedrijf Walibi, die we uiteraard goed kennen in Nederland. Het park was vijftien jaar lang gesloten om gerenoveerd te worden, maar na meerdere deadlines niet gehaald te hebben was vandaag het moment daar. 

Scholen, jeugdverenigingen en ouderengroepen konden vandaag gratis naar binnen. Verder werd er geen publiek binnengelaten. Vanaf maandag is het park voor iedereen open. Een toegangskaartje kost rond de dertig dirham. Groot nadeel is dat alle attracties ook geld kosten. Per attractie dien je rond de 12 dirham te betalen. Gezien de 22 attracties in het park kan dat weleens een duur uitje worden. 

De komende jaren zal het park worden onderhouden door Alpen, een leidinggevende in de sector. Daarna moet een andere partij gevonden worden om het pretpark leuk, netjes en vooral veilig te houden. Nieuwsbron Le360 mocht een kijkje nemen en filmde het park.

marokko
sindibad
casablanca
reizen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi