Bruid (92) en bruidegom (102) verbreken wereldrecord
Het sprookje “…en ze leefde nog lang en gelukkig” is zeker van toepassing op het Britste koppel. De nadruk ligt vooral op ’ze leefde nog lang’ , gezamenlijk is het aanstaande bruidspaar 195 jaar, aldus het AD.
29 April 2015
lifestyle

Na een relatie van 27 jaar, besluiten George Kirby en Doreen Luckie in het huwelijksbootje te stappen. Beide zijn eerder getrouwd geweest en hebben kinderen. Grappig genoeg waren het de kinderen die erop stonden dat George zijn Doreen, ten huwelijk vroeg.In de romantische tijd rondom Valentijnsdag was het dan zover. George deed het echter niet op de traditionele manier;  “Ik ging niet op één knie zitten want dan kom ik nooit meer omhoog" grapte de aanstaande bruidegom. 

Op 13 juni, de verjaardag van George, treedt het verliefde stel het huwelijk in. Zij verbreken daarbij ook het wereldrecord van het oudste echtpaar, dat nu op een gezamenlijke leeftijd van 188 jaar staat. Een leuk detail maar verder niet belangrijk voor hen. “We gaan trouwen omdat we verliefd zijn en dit het juiste moment is voor ons” aldus George.  


trouwen
wereldrecord
bruid
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi